Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit 2014 tonen

Oranje nail art

Voor deze nail art heb ik gekozen voor rode tips, hierna heb ik met een kwastje rood, wit en oranje streepjes aangebracht en met een dotting tool wat stipjes aangebracht. Het is even pielen maar dan heb je wel een hele leuke nail art in Oranje stijl.

Oranje koorts

Het WK is weer begonnen! Na onze eerste overwinning tegen Spanje, Australie en Mexico zie je de straten steeds meer Oranje kleuren. Ik heb daarom een leuke nail art gemaakt voor het WK. Dit is een makkkelijke nail art, Oranje tips en met een dotting tool breng je rood, wit, blauwe stippen aan op de lijn van de oranje tips. Het neemt wel wat tijd in beslag maar het is een leuke en simpele nail art.

Christmas Nail Art 2013 #1

Voor deze leuke nail art heb ik als basis gekozen voor een groene nagellak van China Glaze, hier heb ik twee laagjes van opgebracht. Daarna met een kwastje twee lijntjes getrokken met een rode nagellak van Konad, hetzelfde heb ik nog een keer gedaan met een zilver kleurige nagellak van de Hema. Daarna heb ik een stempel aangebracht van een sneeuwvlokje, met een dotting tool heb ik wat witte stipjes aangebracht, 1 laagje gouden glitters aangebracht van het merk Orly en als laatste een top coat aangebracht. Het is een simpele nail art maar het neemt wel wat tijd in beslag.

Christmas Nail Art 2013 #2

Bij de nagel salon van Unique hadden ze een leuke aanbieding voor de O.P.I. GelColor, EUR 10,- korting dus ik dacht ik maak er even gebruik van. Ik heb gekozen voor een rode lak om in de kerstsfeer te blijven. Ik wilde er een leuke nail art op, ik heb gekozen voor sterretjes. Het eind resultaat is erg leuk geworden vind ik zelf! Voor de nail art vragen ze EUR 1,- per nagel, ze zijn een uur met mijn nagels bezig geweest en ik moest EUR 30,- afrekenen. Dat vind ik nou een leuke kerst aanbieding!