Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit juni, 2013 tonen

Simpele Nail Art

Voor deze Nail Art heb ik een zilverkleurige lak van de Hema gebruikt, dit is een leuk zilver lakje en dekt erg goed. Ik heb ook een witte striper gebruikt, met een blauwe lak en een dotting tool heb ik de stipjes gemaakt.

Zomerse Nail Art

Vandaag heb ik een leuke zomerse Nail Art gemaakt. Het is geen moeilijke Nail Art, je hebt een vrolijk kleurtje nodig voor de basis en een zwarte en een witte striper. Voor deze Nail Art heb ik een nagellak van O.P.I. 'Suzy's hungary again' gebruikt, daarna heb ik twee kruisjes met een witte striper aangebracht vanaf de zijkant van mijn nagels. Dit even goed laten drogen en over de witte kruisjes heb ik met een zwarte striper, zwarte kruisjes aangebracht, met een dotting tool heb ik de stipjes gemaakt. Deze Nail Art is natuurlijk ook weer in allerlei verschillende kleuren te maken.

Flower nail art

Nailarts met bloemen zijn tijdloos! Deze week heb ik een nail art gemaakt met bloemen en dots, deze nail art is snel en simpel te maken. Als basiskleur heb ik gekozen voor een groene lak van de Hema, daarna heb ik met een dotting pen vijf witte stipjes aangebracht om de bloemetjes vorm te geven. Deze heb ik 5 minuten laten drogen en daarna heb ik in het midden van de bloemetjes een gele stip aangebracht. Ik heb gekozen voor 1 bloemetje per nagel maar je kan natuurlijk zoveel bloemetjes tekenen als je wilt. Ik heb nog heb een paar stipjes aangebracht om de nail art wat sierlijker te maken, top coat eroverheen en klaar!