Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit maart, 2013 tonen

Pasen

Morgen is het weer Pasen! Mijn nagels zijn daarom ook in de Paassfeer, ik heb voor deze nail art de kleur 'You're Such A BudaPest' van O.P.I. gebruikt en daarna heb ik een paar vrolijke water decals aangebracht.

Lente nail art

De lente komt er weer aan, het weer word wat zonniger en hier en daar verschijnen de eerste crocusjes. Ik vond het daarom ook tijd worden voor een vrolijke lente nail art! Deze week heb ik als basiskleur gekozen voor Suzi's Hungary Again (koraalroze) van O.P.I., over deze kleur heb ik een matte top coat aangebracht. Hierna heb ik in twee hoeken van mijn nagels van buiten naar binnen dots aangebracht, ik ben begonnen met een blauwe lak, daarna een gele lak en als laatst de lak You're Such A BudaPest (Lila) van O.P.I. De kleuren van de dots kan je natuurlijk naar je eigen smaak aanpassen.

Euro Centrale van O.P.I.

In februari is O.P.I. met een nieuwe collectie gekomen, de Euro Centrale collectie is geinspireerd op steden uit Tsjechië, Hongarije, Roemenië en Polen. De colectie is heel divers, mét en zonder shimmers, donkere en lichte kleuren. Vandaag laat ik een paar swatches zien van de volgende kleuren: van links naar rechts: Suzi's Hungary Again - koraalroze, Can't Find My Czechbook - aquablauw en You're Such A BudaPest - lilapaars. Deze lakken zijn de ultieme accessoires bij je hippe voorjaarslook!