Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit februari, 2013 tonen

V-Plate

Eindelijk is mijn big SdP V image plate binnen, deze heb ik besteld bij dashicabeautyshop.nl. Het is een mooie grote image plate met veel leuke designs, de plate is L 21cm x B 17.8cm. Ook bevat de image plate 2 gaatjes zodat je deze makkelijk kunt opbergen in een ordner. Op de foto zie je een aantal designs van de SdP V image plate.

Nail display

Mijn nieuwe nail art display is af, ik ben blij met het resultaat. Voor deze display ben ik gaan experimenteren met matte nagellak, dots en bloemen. Ook staan er twee valentijn ontwerpjes op

Valentijn

Valentijn is pas over 5 dagen maar ik had zin in een nail art geïnspireerd door liefde. Ik heb het simpel gehouden. Voor deze nail art heb ik gekozen voor water decals, ik ben begonnen met een witte nagellak met een zilveren glans. Daarna heb ik doorzichtige flakkies aangebracht, gevolgd door de water decals. De water decals zijn hartjes in de kleuren rood, blauw en geel.

O.P.I. DS review

Heb een paar mooie DS lakjes van O.P.I. (collectie 2010) gevonden in de uitverkoop, DS staat voor Designer Series. Designer lakjes van O.P.I. zijn moeilijk te verkrijgen en op Ebay word er de hoofdprijs voor gevraagd, ben blij dat ik er nog een paar heb kunnen bemachtigen. De nagellak dekt het mooist in twee lagen, het zijn holografische lakjes. Holografische nagellak laat zich helaas niet zo makkelijk vastleggen, je bent hiervoor erg afhankelijk van de medewerking van zonlicht. Op de nail display zie je de volgende kleuren (van links naar rechts), Glow, Opulence en Extravagance. Ik ben verkocht aan deze mooie lakjes.

Dashica Metallic Nail Polish

Dashica heeft sinds kort haar eigen nagellak collectie, Dashica Metallic Nail Polish. De collectie bestaat uit 36 mooie kleuren en zijn in 1 laag dekkend, de nagellak is ook te gebruiken voor stamping nail art. Ik heb drie kleuren uitgeprobeerd, van links naar rechts zie je nr 28 (blauw), nummer 29 (zwart) en nummer 04 (groen). Ik vind het fijne nagellak en de vorm en grootte van de flesjes doen me denken aan de flesjes van O.P.I. Ik heb nog een paar kleuren op mijn verlanglijstje staan. Volgende keer ben ik van plan om nr 16 (paars), nummer 34 (rood) en een roze metallic polish te gaan proberen. De Metallic nagellak kosten per stuk EUR 3,99 en zijn te bestellen op www.dashicabeautyshop.nl.