Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit december, 2012 tonen

Kerst

Voor deze kerst nagels heb ik een lak gebruikt van O.P.I. 'The Color of Minnie', daarna heb ik een randje van zilveren glitters aangebracht. En als finishing touch een paar leuke water decals 'sneeuwpoppetjes' op mijn nagels gedaan. Deze week heb ik de speed dry drops van Sally Hansen uitgeprobeerd, werkt prima! De druppels hebben een fijne zoete geur maar er blijft wel langer een olielaagje op je nagels achter dan bij bijvoorbeeld de quick dry drops van O.P.I.

Mijn eerste nail art display

Eindelijk, mijn eerste display met nail art is klaar! Op dit display staan allerlei leuke ontwerpjes, nail art gemaakt met stripers, dotting pennen, glitters en getekende bloemen. Enjoy!

Kerst nail art met glitter

Om alvast in de kerst stemming te komen heb ik deze keer The World is not Enough van de O.P.I. Skyfall collectie gekozen. Daarna heb ik blauwe glitters op de tips van mijn nagels aangebracht, heel simpel! Beetje top coat aanbrengen en dippen in de glitters. Daarna even goed laten drogen en dan met een top coat een laagje aanbrengen zodat de glitters langer blijven zitten. Hier en daar heb ik een steentje aangebracht.

Gele dots

Voor deze nail art heb ik met een kwastje een schuine gele streep op mijn nagel getekend en daarna met geel ingekleurd. Met een grote dotting tool heb ik drie tot vier grote dots aangebracht en daar schuin boven wat kleinere dots. Deze even goed laten drogen en daarna met dezelfde gele lak, kleine dots aangebracht in de onderste rij met zwarte dots. Een snel drogende top coat van O.P.I. eroverheen en klaar!

Zelf gemaakte nail art

Ik ben een maand geleden begonnen om allemaal leuke ontwerpjes op een nagel display te zetten. De display is nog niet helemaal af maar ik wil deze toch alvast delen, sommige ontwerpjes heb ik zelf verzonnen en sommige heb ik gevonden op internet.