Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit oktober, 2012 tonen

Skyfall

Ik ben erg blij met mijn nieuwe lakjes van de O.P.I. Skyfall collectie, deze week heb ik gekozen voor de kleur 'The World is not Enough'. Ik heb twee laagjes opgebracht van 'The World is nog Enough', daarna heb ik Halloween water decals aangebracht. Gister heb ik nieuwe nail-art pennen, een paar nagel displays en om iets nieuws om uit te proberen '3D Rhinestone Wraps' besteld. Hierover meer in mijn volgende blog.

Dots

Ik heb een roze kleur van het merk safari (HD 34) gebruikt voor de bovenkant van mijn nagels, daarna heb ik een stempel gebruikt van Konad plate M3 (strikje). Toen heb ik een dun lijntje met een striper getrokken om een scheidingslijn te maken. Ik heb een dotting pen gebruikt om de stippen te tekenen. Deze week is de nieuwe lijn van O.P.I. uitgekomen (Skyfall), ik heb goldeneye, the world is not enough, you only live twice en moonraker gekocht.

China Glaze

Onlangs een nieuwe kleur binnen gekregen van China Glaze (Gaga for Green), deze heb ik alleen op de bovenkant van mijn nagels aangebracht en daaroverheen heb ik een doorzichtige flakkie nagellak van essence aangebracht. Op mijn ringvinger heb ik een gele bloem van Fimo aangebracht. Snel en simpel!

Essie

Ik heb de afgelopen week weer leuke spulletjes voor mijn nail art besteld, waaronder een paar leuke lakjes van Essie, China Glaze en Orly. Deze keer heb ik de kleur lady like van Essie uitgeprobeerd, ik vind het een leuke kleur maar ik ben niet echt onder de indruk van de nagellak van Essie. De dekking en de kwast van Essie vind ik minder prettig dan bijvoorbeeld die van O.P.I. Ik heb over de lak zilverkleurige HQ water decals aangebracht.