Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit september, 2012 tonen

Blueberry nails

Dit is een leuk en makkelijk ontwerp, je moet er wel rekening mee houden dat je ongeveer 1 tot 2 uur bezig bent met het ontwerp. Ik heb een witte basislak aangebracht, daarna heb ik twee groene strepen vanuit de hoeken van mijn nagels naar de bovenkant van mijn nagels getrokken en over deze twee strepen een schuine streep vanaf de zijkant aangebracht. Dit heb ik gedaan met een groene striper die ik bij de Bazar heb gekocht. Daarna heb ik met een dotting tool blueberry's aangebracht op mijn nagels. Hiervoor heb ik vier verschillende kleuren blauw gebruikt. Om het ontwerp af te werken heb ik met de lichtste kleur blauw, stippen aangebracht in de drie grote blueberry's. Nog even een paar grassprietjes getekend in het midden van de blueberry's en een top coat eroverheen aangebracht.

I don't give a Rotterdam

Een lang weekend naar Center Parcs geweest maar heb toch nog tijd gevonden om mijn nageltjes even te doen. Dit keer heb ik gekozen voor de kleur 'I don't give a Rotterdam' van O.P.I. daarna heb ik met een zwarte lak een stempel van Konad plate m20 aangebracht.

Sponsen

Deze week ben ik het sponsen gaan proberen. Ik heb een witte Konad lak als basis gebruikt, daarna heb ik met een rode lak (Konad) en een zilveren lak (Safari) twee streepjes aangebracht op de spons en de spons op mijn nagel gestempeld. Voor het gewenste resultaat heb ik de spons twee keer extra op mijn nagels gestempeld, dan lopen de kleuren net even iets mooier over. Het is makkelijk aan te brengen en het geeft een leuk effect! Voor het sponsen kan je de zachte kant van een schuursponsje gebruiken.

Water Decals

Deze week heb ik de kleur Meet Me On The Star Ferry van O.P.I uitgeprobeerd, ik vind het een prettige kleur en de kleur is niet te overheersend. Ik heb op een paar nagels water decals uitgeprobeerd, ik ben verkocht! De Water Decals zijn makkelijk aan te brengen en ze blijven mooi zitten. Verder heb ik eindelijk de Nothin' Mousie 'Bout it lak van de Minnie Mouse serie van O.P.I weten te bemachtigen en ben ik gevallen voor twee nieuwe kleuren uit de Germany collectie: German-Icure en Unfor-Greta-Bly Blue.