Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit 2012 tonen

Kerst

Voor deze kerst nagels heb ik een lak gebruikt van O.P.I. 'The Color of Minnie', daarna heb ik een randje van zilveren glitters aangebracht. En als finishing touch een paar leuke water decals 'sneeuwpoppetjes' op mijn nagels gedaan. Deze week heb ik de speed dry drops van Sally Hansen uitgeprobeerd, werkt prima! De druppels hebben een fijne zoete geur maar er blijft wel langer een olielaagje op je nagels achter dan bij bijvoorbeeld de quick dry drops van O.P.I.

Mijn eerste nail art display

Eindelijk, mijn eerste display met nail art is klaar! Op dit display staan allerlei leuke ontwerpjes, nail art gemaakt met stripers, dotting pennen, glitters en getekende bloemen. Enjoy!

Kerst nail art met glitter

Om alvast in de kerst stemming te komen heb ik deze keer The World is not Enough van de O.P.I. Skyfall collectie gekozen. Daarna heb ik blauwe glitters op de tips van mijn nagels aangebracht, heel simpel! Beetje top coat aanbrengen en dippen in de glitters. Daarna even goed laten drogen en dan met een top coat een laagje aanbrengen zodat de glitters langer blijven zitten. Hier en daar heb ik een steentje aangebracht.

Gele dots

Voor deze nail art heb ik met een kwastje een schuine gele streep op mijn nagel getekend en daarna met geel ingekleurd. Met een grote dotting tool heb ik drie tot vier grote dots aangebracht en daar schuin boven wat kleinere dots. Deze even goed laten drogen en daarna met dezelfde gele lak, kleine dots aangebracht in de onderste rij met zwarte dots. Een snel drogende top coat van O.P.I. eroverheen en klaar!

Zelf gemaakte nail art

Ik ben een maand geleden begonnen om allemaal leuke ontwerpjes op een nagel display te zetten. De display is nog niet helemaal af maar ik wil deze toch alvast delen, sommige ontwerpjes heb ik zelf verzonnen en sommige heb ik gevonden op internet.

3D Rhinestone Wraps

Deze week heb ik een setje 3D Rhinestone Wraps uitgeprobeerd. Hoe werkt het? 1) Ontvet de nagels goed. 2) Breng eventueel een nagellak aan ( niet nodig ). 3) Knip de sticker in de gewenste vorm van de nagel of gebruik hem op de hele nagel. 4) Breng de sticker op de nagel aan en druk voor een goede hechting. 5) Knip het overtollige weg. 6) Breng een top coat aan en laat deze drogen. 7) Mocht er nog iets overtollig zitten vijl dit dan weg. De wraps zijn makkelijk aan te brengen maar je moet ze wel heel snel en secuur aanbrengen, ik heb ze nu twee dagen op en ik merk dat er al kleine stukjes afscheuren. Het is wel een hele leuke afswisseling zonder dat je er teveel moeite voor hoeft te doen. Je kan de 3D Rhinestone Wraps bestellen bij Dashica beauty shop voor 1,59 per stuk.

Golden Eye

Afgelopen weekend hadden wij een feestje met het thema Maffia, een goed excuus om mijn nieuwe Golden Eye lak van O.P.I. uit te proberen. Erg mooie lak, heb drie laagjes aangebracht voor het gewenste resultaat!

Moonraker

Ben momenteel bezig om een nagel display te maken met leuke ontwerpjes, zodra deze af is zal ik een foto posten. Deze week heb ik gekozen voor de kleur Moonraker van de O.P.I. Skyfall collectie. Voor een mooie dekking kan je het beste drie laagjes aanbrengen, volgende week heb ik een feestje met het thema Maffia en zal ik de kleur Golden Eye gaan uitproberen. Ik heb ook de O.P.I. quick dry drops uitgeprobeerd, werkt erg goed. Je nagels zijn binnen een minuut droog!

Skyfall

Ik ben erg blij met mijn nieuwe lakjes van de O.P.I. Skyfall collectie, deze week heb ik gekozen voor de kleur 'The World is not Enough'. Ik heb twee laagjes opgebracht van 'The World is nog Enough', daarna heb ik Halloween water decals aangebracht. Gister heb ik nieuwe nail-art pennen, een paar nagel displays en om iets nieuws om uit te proberen '3D Rhinestone Wraps' besteld. Hierover meer in mijn volgende blog.

Dots

Ik heb een roze kleur van het merk safari (HD 34) gebruikt voor de bovenkant van mijn nagels, daarna heb ik een stempel gebruikt van Konad plate M3 (strikje). Toen heb ik een dun lijntje met een striper getrokken om een scheidingslijn te maken. Ik heb een dotting pen gebruikt om de stippen te tekenen. Deze week is de nieuwe lijn van O.P.I. uitgekomen (Skyfall), ik heb goldeneye, the world is not enough, you only live twice en moonraker gekocht.

China Glaze

Onlangs een nieuwe kleur binnen gekregen van China Glaze (Gaga for Green), deze heb ik alleen op de bovenkant van mijn nagels aangebracht en daaroverheen heb ik een doorzichtige flakkie nagellak van essence aangebracht. Op mijn ringvinger heb ik een gele bloem van Fimo aangebracht. Snel en simpel!

Essie

Ik heb de afgelopen week weer leuke spulletjes voor mijn nail art besteld, waaronder een paar leuke lakjes van Essie, China Glaze en Orly. Deze keer heb ik de kleur lady like van Essie uitgeprobeerd, ik vind het een leuke kleur maar ik ben niet echt onder de indruk van de nagellak van Essie. De dekking en de kwast van Essie vind ik minder prettig dan bijvoorbeeld die van O.P.I. Ik heb over de lak zilverkleurige HQ water decals aangebracht.

Blueberry nails

Dit is een leuk en makkelijk ontwerp, je moet er wel rekening mee houden dat je ongeveer 1 tot 2 uur bezig bent met het ontwerp. Ik heb een witte basislak aangebracht, daarna heb ik twee groene strepen vanuit de hoeken van mijn nagels naar de bovenkant van mijn nagels getrokken en over deze twee strepen een schuine streep vanaf de zijkant aangebracht. Dit heb ik gedaan met een groene striper die ik bij de Bazar heb gekocht. Daarna heb ik met een dotting tool blueberry's aangebracht op mijn nagels. Hiervoor heb ik vier verschillende kleuren blauw gebruikt. Om het ontwerp af te werken heb ik met de lichtste kleur blauw, stippen aangebracht in de drie grote blueberry's. Nog even een paar grassprietjes getekend in het midden van de blueberry's en een top coat eroverheen aangebracht.

I don't give a Rotterdam

Een lang weekend naar Center Parcs geweest maar heb toch nog tijd gevonden om mijn nageltjes even te doen. Dit keer heb ik gekozen voor de kleur 'I don't give a Rotterdam' van O.P.I. daarna heb ik met een zwarte lak een stempel van Konad plate m20 aangebracht.

Sponsen

Deze week ben ik het sponsen gaan proberen. Ik heb een witte Konad lak als basis gebruikt, daarna heb ik met een rode lak (Konad) en een zilveren lak (Safari) twee streepjes aangebracht op de spons en de spons op mijn nagel gestempeld. Voor het gewenste resultaat heb ik de spons twee keer extra op mijn nagels gestempeld, dan lopen de kleuren net even iets mooier over. Het is makkelijk aan te brengen en het geeft een leuk effect! Voor het sponsen kan je de zachte kant van een schuursponsje gebruiken.

Water Decals

Deze week heb ik de kleur Meet Me On The Star Ferry van O.P.I uitgeprobeerd, ik vind het een prettige kleur en de kleur is niet te overheersend. Ik heb op een paar nagels water decals uitgeprobeerd, ik ben verkocht! De Water Decals zijn makkelijk aan te brengen en ze blijven mooi zitten. Verder heb ik eindelijk de Nothin' Mousie 'Bout it lak van de Minnie Mouse serie van O.P.I weten te bemachtigen en ben ik gevallen voor twee nieuwe kleuren uit de Germany collectie: German-Icure en Unfor-Greta-Bly Blue.

Cosmo-Not Tonight Honey

Deze week heb ik een van mijn nieuwe O.P.I lakjes uitgeprobeerd 'Cosmo-Not Tonight Honey'. Het is een mooie lichte kleur maar om het gewenste resultaat te bereiken heb ik drie laagjes aangebracht. Daarna heb ik met een rode stempellak van Konad een paar kleine hartjes aangebracht op mijn nagels. Inmiddels zijn mijn HQ Water Decals binnen die ik heb besteld bij dashica's beautyshop, ik kan niet wachten om ze uit te testen!

O.P.I

Vandaag weer een paar prachtige kleuren van O.P.I gekocht, ik heb 4 Minnie Minis gekocht (The Color of Minnie, If You Moust You Moust en I'm All Ears), helaas was Nothin' Mousie 'Bout It uitverkocht maar ik ga nog op zoek naar deze kleur. Verder heb ik de volgende kleuren gekocht I Don't Give a Rotterdam, Cosmo-Not Tonight Honey en Meet Me On The Star Ferry. Ja ik ben een O.P.I fan! Ik kan niet wachten om de kleuren uit te proberen en met jullie te delen.

Etos Nail Art

Deze week ben ik gaan experimenteren met nail art producten van de Etos, ik heb en paar stripers gekocht en het is makkelijker dan ik dacht. Het kwastje is erg dun en dat maakt het makkelijker om de lijntjes te trekken. Ik ben begonnen met een basis coat, daarna heb ik vanuit de hoek van mijn nagel drie zwarte lijntjes getekend en om het een beetje zomers te maken heb ik tussen de zwarte lijntjes nog twee blauwe lijntjes getekend. Om de tekening te beschermen heb ik er een top coat overheen aangebracht.

Striping

Deze week ben ik aan de slag gegaan met striping tape, werkt heel makkelijk als je niet zo handig bent in lijntjes trekken met een striper nagellak. Ik heb het simpel gehouden deze week, een doorzichtige lak aan gebracht en daarna een rechte en schuine streep aangebracht met de striping tape. Op de bovenkant van mijn nagel heb ik een subtiele flakkie lak van essence aangebracht.

Essence Magnetics

Vandaag heb ik de Magnetics Nail Art van Essence uitgeprobeerd, helaas ben ik een beetje teleurgesteld over de werking van de bijgeleverde magneet. De kleur van de nagellak vind ik wel erg leuk dus heb ik deze als basislak gebruikt, voor de tweede laag heb ik gekozen voor een special effect topper van Essence. Om het extra op te fleuren kan je ervoor kiezen om een sticker of steentje aan te brengen op je nagels.

Konad en Safari

Voor deze nail art ben ik begonnen met de nagellak HD 45 van Safari, daarna heb ik de Konad stempel aangebracht met de nagellak HD 34 van Safari en uiteindelijk een top coat aangebracht. Deze nail art is gemaakt met plate m79 van Konad. De nagellak van Safari heeft een mooie snelle dekking en een fijn kwastje.

Het begin van mijn nail art blog!

Onlangs ben ik begonnen met een nieuw hobby, toen we in Bali op bezoek waren bij mijn oom Cor en zijn vrouw Lita vielen de nagels van Lita me op. Ze liet me zien hoe ze deze mooie creaties kon maken, namelijk met de Konad image plates en stempellak. Thuis in Nederland heb ik gelijk een paar Konad image plates, Konad nagellak, crackle lak en nail art stickers besteld bij Konad en de nail budget store. Na een week was alles binnen en kon ik aan de slag, ik moet zeggen dat ik erg blij ben met mijn eerste nail art producten. Deze week heb ik wat nieuwe dingetjes besteld: striping tape, flakkies lak, magnetics lak, stripers en een paar dotting pennen. Verder ben ik van plan om mijn O.P.I. nagellak collectie uit te breiden en er zijn natuurlijk nog genoeg andere dingen die ik wil uitproberen. Ben namelijk van plan om volgende maand HQ water decals en China glaze nagellak uit te gaan proberen en ik deel graag mijn ervaring en creaties.